OM

Jeg begynte min arbeidskarriere i NRK Marienlyst i Oslo, i nyhetsavdelingen. Her var jeg bildemikser og studiofotograf for nyhetssendingenr, sportssendinger, Frokost-TV, debattprogram og en del akutte sendinger når noe var galt i et sted i verden. I denne jobben var det viktig med fokus og is i magen, gjorde jeg en feil på Dagsrevyen så var det nærmere millionen som ville se det... Her ble jeg i to år, da ville jeg ut av storbyen.

 

Jeg dro til Finnmark og startet en lokal-tv-stasjon i 2005. Jeg jobbet i TV Nord i nesten tre år. Her gjorde jeg egentlig alt. Jeg var tekniksk ansvarlig, produsent for de daglige sendingene, produsent for bingo, reklame, magasinprogram, grafikk, videojournalist - og værdame! Jeg var med på flerkameraproduksjoner, enkameraproduksjoner, jeg måtte pent foran kamera til tider i tillegg til å sørge for sminke og klær til programlederene. Det var en morsom tid!

 

I 2011 startet jeg mitt eget firma. Jeg har produsert flere tv-serier, laget hjemmesider, vært både skriftlig journalist og VJ, undervist på åde videregående- og universitetesnivå, gradet og klippet dokumentarer, laget strategier for bruk av sosiale medier, grafisk designer - og vært iskinosjef!

 

I 2015 flyttet jeg til Trondheim og begynte å jobbe i Medialab AS. Her fikk jeg erfaring fra flere store flerkameraproduksjoner, streaming av alt fra små internmøter til FN-konferanse i tillegg til å produsere en hel del oppdragsfilm og en hel uke med innslag fra VAKE 2017.